luni, 21 iunie 2010

Seminar "Inovatia QMix4 - Protectia Continua a Datelor de Business"

Cele mai valoroase si cele mai putin protejate resurse din companie sunt documentele care sunt create chiar acum. In conditiile in care peste 60% din datele actuale de business sunt localizate pe computere sau laptop-uri, operatiunile de back-up pe server sau efectuate “o date pe zi” nu mai sunt deloc suficiente.

Quartz Matrix® a venit in ajutorul clientilor, prin…

Seminarul de ieri, 26 mai 2010, Inovatia QMix4 – Protectia Continua a Datelor de Business – care s-a bucurat de un real succes. Expertii nosti Traian Popovici si Bogdan Lupulescu au propus strategii concrete de back-up al fisierelor pentru fiecare PC din organizatiile clientilor prezenti la eveniment si au aratat cum Solutia QMix4, bazata pe tehnologiile IBM pot proteja cele mai importante date. Incepand cu ora 10:00, la sediul Quartz Matrix, consultantii nostri de business au explicat clientilor cum pot utiliza Solutia QMix4 pentru a:
• Creste productivitatea angajatilor prin eliminarea pierderilor datorate recrearii si eforturilor de recuperare a datelor pierdute
• Imbunatati nivelul de servicii pentru clienti prin protejarea documentelor critice
• Mentine cash-flow-ul companiei prin securizarea documentelor vulnerabile
• Accelera timpul de recuperare si a reduce nevoia operatiunilor de back-up manual
• Proteja proiectele active, cu informatii noi – datele care nu se afla decat de computer / laptop – nu au fost trimise prin email, nu au copii back-up pe server si nu au fost inscriptionate pe CD-uri.

Evenimentul a fost mediatizat, machete sau aparitii ale comunicatului de presa aparand:

- Insert Ziarul de Iasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu