miercuri, 16 iunie 2010

Quartz Matrix prezinta in premiera LIVE Romanian Fashion Week 2010


COMUNICAT DE PRESA

Quartz Matrix prezinta in premiera LIVE Romanian Fashion Week 2010


Compania Quartz Matrix, partenerul oficial de tehnologie si comunicatii al RFW, va prezenta in premiera LIVE festivalul de moda Romanian Fashion Week, editia 2010.

Cel mai important eveniment de moda din Romania – Romanian Fashion Week - se afla la a XII-a editie, fiind organizat tot la Sala Polivalenta din Iasi, in perioada 9-10 iunie ac. Pe http://www.rfw.ro/, site-ul oficial al evenimentului, Quartz Matrix va transmite live toate prezentarile de moda, prin intermediul a doua camere video de ultima generatie, interconectate, care permit filmarea in conditii de rezolutie inalta si calitate high definition.

Pentru configurarea echipamentului, Quartz Matrix a apelat la un specialist in filmare si la un asistent de regie de la Opera Nationala Romana Iasi. Astfel, o camera profesionala analogica va fi montata in capatul catwalk-ului, la un unghi de 15 grade fata de podium pentru a capta imaginile frontale, iar alta in lateral care va transmite live prezentarile pe cele doua televizoare plasma amplasate in backstage. Pentru concretizarea transmisiei live a fost nevoie de competenta tehnica a 11 ingineri specializati in comunicatii unificate din cadrul Quartz Matrix. Serverele pentru transmisia datelor au fost asigurate de parteneriatul Quartz Matrix cu Polycom, liderul mondial in comunicatii unificate.

La finalul evenimentului, filmarile oficiale din cadrul RFW vor putea fi vizualizate pe canalul YouTube al evenimentului.

In calitate de partener oficial al evenimentului, Quartz Matrix a pus la dispozitia presei si a staff-ului RFW un centru de presa, site-ul oficial al evenimentului http://www.rfw.ro/, transimisia live a colectiilor si suport tehnic in zona solutiilor IT si comunicatii. Proiectul tehnic va face subiectul unui studiu de caz privind aplicatiile si solutiile de tehnologie video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu