joi, 16 septembrie 2010

Seminarul dedicat"Solutii de virtualizare desktop"-23 septembrie 2010Virtualizează ACUM! Tehnologia de virtualizare a ajuns în mâinile tale și vrei să o testezi.

Dacă
următoarele afirmații redau parțial orientarea companiei sau instituției tale:

•Reducerea costurilor, securitatea și eficiența administrării IT sunt motivațiile de cumpărare ale soluțiilor IT
•Ești sensibil la nevoile de securitate, confidențialitate și acces selectiv
•În următorii 5 ani îți planifici să faci schimbări de infrastructură IT (schimbi PC-urile sau laptop-urile din organizație)
•Există angajați care lucrează remote sau în deplasare; se lucrează cu sub-contractanți; nevoia de securitate și confidențialitate e prioritară
•Executivii IT consideră VALORI strategice: costul redus, ușurința de administrare, nevoia de răspuns rapid la cerere (DR = demand response), control asupra utilizatorilor finali
•Gestionarea punctelor remote este dificilă, din cauza provocărilor de distribuție HW și SW
•Organizația ta are nevoie de desktop-uri portabile, cu acces imediat full-time; utilizează o gamă variată de ehipamente IT care au nevoie de acces la net/rețea remote în siguranță.

înseamnă că participarea ta la acest eveniment va fi un avantaj concurențial pentru tine și organizația ta.

Quartz Matrix® te ajută.


Ne face plăcere să te invităm la un seminar pe tema virtualizării desktop-urilor, în care experții noștri îți vor arăta cum soluția VMware View 4.5 te ajută să gestionezi centralizat toate desktop-urile din centrul de date și să reduci costurile totale ale puterii de calcul a desktop-urilor cu până la 50%, prin “eliminarea infrastructurii IT”.

Seminarul are loc pe 23 septembrie 2010, ora 09:00, la sediul Quartz Matrix, B-dul Carol I, nr.5, Iași.
Sperăm să participi la acest seminar pentru a lucra cu aplicația View și pentru a testa personal platforma de virtualizare VMware.

Pentru a te înregistra la seminar cLICK aici. Pentru a afla mai multe informații, ne poți vizita online pe site-ul http://www.virtualizare.ro/, ne poți transmite un e-mail la adresa events@quartzmatrix.ro sau ne poți contacta la numărul 0232 / 217.248

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu