joi, 30 septembrie 2010

Quartz Matrix lanseaza noul website www.digitrafic.ro

A fost lansat noul site dedicat solutiilor de contorizare flux persoane: http://www.digitrafic.ro/. Acest site, cu o interfata prietenoasa si cu un design interactiv, va prezinta in detaliu informatii despre sistemul de contorizare flux persoane- DigiTrafic.

Digitrafic este dezvoltat in departamentul de Cercetare-Dezvoltare al companiei Quartz Matrix ca raspuns la nevoile identificate in piata de retail, pentru a analiza performanta afacerilor si pentru un management eficient in procesul decizional. Este destinat cunoasterii numarului de potentiali clienti ce intra in magazine. Datorita schimbarii continue a comportamentului de achizitionare a cumparatorilor, DigiTrafic ofera imaginea globala a influentei vizitatorilor asupra vanzarilor prin generarea de rapoarte privind vizitele din magazin corelate cu vanzarile dintr-o anumita perioada.

De ce este necesara cunoasterea fluxului de clienti in afacerile de tip retail?
  • Pentru a evalua succesul campaniilor de marketing
  • Pentru a masura performanta fiecarui magazin/fiecarei locatii
  • Pentru a compara performantele magazinelor din cadrul unei retele
  • Pentru a negocia nivelul chiriei in spatiile detinute in centre comerciale
  • Pentru a calcula rata de conversie a vizitatorilor in cumparatori
  • Pentru a monitoriza audienta evenimentelor organizate, pe segmente de timp
  • Pentru a dimensiona corect personalul de vanzari si orarul de functionare, in functie de orele de varf si zilele cu trafic crescut

Accesati http://www.digitrafic.ro/ si descoperiti functionalitatile paginii web dedicate sistemului de contorizare flux persoane DigiTrafic si sistemelor de contorizare video flux persoane VideoCounter si contorizare parcari AutoCount.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu