joi, 22 septembrie 2011

Legendele tenisului mondial servesc în Piața Unirii din Iași

Joi, 22 septembrie, ora 16:00, Piata Unirii din Iasi si online pe http://www.quartzmatrix.ro/QM/_live_/
Cei mai valorosi sportivi ai Romaniei din ultimele decenii vin la Iasi, in cadrul unui eveniment de promovare al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Meciul demonstrativ din cadrul evenimentului "4 stele de energie" se va desfasura pe un teren special amplasat in Piata Unirii din Iasi, joi, 22 septembrie, incepand cu ora 16:00. Divertismentul absolut va fi garantat de Yannick Noah, Younes El Avbaoui, Ilie Nastase si Mansour Bahrami, cele mai solicitate prezente in meciurile demonstartive de tenis din intreaga lume. Alaturi de cele "4 stele" va fi prezent si Andrei Pavel. Invitatii speciali ai evenimentului de la Iasi vor fi Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi.

Iesenii prezenti in Piata Unirii vor putea admira, in detaliu, schimburile de mingi ale fostilor tenismeni cu ajutorul unui ecran amplasat in fata Hotelului Unirea. De asemenea, iubitorii de tenis din Iasi si din tara, care nu vor putea asista in persoana la eveniment, vor putea urmari spectacolul in direct, online, pe site-ul Quartz Matrix: http://www.quartzmatrix.ro/QM/_live_/
Transmisia live online si cea de pe ecranul din Piata Unirii sunt asigurate de compania Quartz Matrix, din Iasi.

BRD Nastase Tiriac Trophy, singurul eveniment ATP World Tour 250 din Romania, are loc in perioada 17-25 septembrie. Editia din 2011 a celui mai important eveniment sportiv anual organizat in Romania va delecta iubitorii tenisului spectacol cu cele mai multe meciuri demonstrative si evenimente speciale din istoria turneului.

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 17 ani pe piata business-to-business, aduce VALOARE clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat. Certificarile obtinute, ISO 9001:2008 de management al calitatii, ISO 14001:2005 de management al mediului ISO 18001:2007 de management al securitatii si sanatatii in munca( OHSAS) si ISO 27001:2005 de management al securitatii informatiilor, sunt o confirmare a profesionalismului si a dedicarii manifestate de specialistii nostri in dezvoltarea de solutii business la standarde internationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu