luni, 8 noiembrie 2010

Quartz Matrix lanseaza aplicatiile Widgit in Romania

Cu ocazia Conferintei Nationale pentru Invatamant Virtual ce a avut loc la Targu Mures in perioada 29-31 octombrie 2010, Quartz Matrix a lansat aplicatiile Widgit in Romania- educatie prin simboluri.


Aplicatiile Widgit, Comunicate: In Print si Communicate:SymWriter contin peste 10 000 de simboluri ce acopera peste 40 000 de cuvinte. Sunt usor de utilizat, cu simboluri colorate, ce pot ilustra un singur cuvant sau concept intr-o maniera clara si precisa si cuprind o varietate de teme (cu arii de acoperire a curiculei scolare) adecvate utilizarii tuturor categoriilor de persoane.

Produsele Widgit sunt utilizate in toata lumea, sunt dezvoltate in 27 de limbi si furnizeaza utilizatorilor accesul la scrierea facila a textelor utilizand simbolurile, sporind astfel independenta acestora in citire si scriere.


Aplicatiile sunt dezvoltate pentru utilizarea de catre persoane care invata limbi suplimentare fata de cea nativa, de copii care nu stiu inca sa citeasca, de persoane cu dificultati de memorare sau alte probleme ale creierului, de persoane cu probleme auditive si cu tulburari de autism.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu