luni, 12 iulie 2010

Quartz Matrix devine integrator de sistem al Schneider Electric


Compania Quartz Matrix este onorată să anunţe semnarea parteneriatului cu Schneider Electric România, prin care devine membru al reţelei selective de integratori de sistem.
Acest statut certifică și recunoaște competențele Quartz Matrix de proiectare și implementare a soluțiilor Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei. Prin Centrul de Pregatire Profesională, Quartz Matrix beneficiază de suport în proiectarea soluţiilor, pregatire tehnică intensivă, asistenţă pentru actualizarea aplicațiilor software, precum şi de un program anual de certificare al personalului calificat.

“Semnarea parteneriatului cu Schneider Electric reprezintă finalitatea unui proces amplu de specializare şi certificare în domeniul sistemelor de securitate, comunicaţii şi cablări structurate. Avem acum susţinerea unui specialist la nivel internaţional pentru proiectele de management inteligent al clădirilor, dar şi un furnizor de încredere pentru echipamente electrice şi de automatizări industriale”, a declarat Mihai Suchar.

Acest nou parteneriat consolidează imaginea Quartz Matrix de specialist în domeniul cablărilor structurate și a rețelelor date/voce, cu o experiență de 16 ani pe această piață.

“Am dorit să avem în zona Moldovei un integrator puternic, cu experienţă, ce poate gestiona proiecte mari. Mai mult, am găsit la Quartz Matrix competențele tehnice de proiectare şi instalare necesare pentru soluţiile Schneider Electric, adaptate la nevoile complexe ale clienţilor”, a declarat David Nicholl, Presedinte al Schneider Electric România.


Despre Schneider Electric
Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în peste 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul energiei şi al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 100 000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, de încredere şi eficientă, realizând venituri din vânzari în valoare de peste 15,8 miliarde de euro în 2009, prin activitatea lor constantă de a ajuta indivizii şi organizaţiile « să profite la maxim de resursele energetice » .

www.schneider-electric.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu